Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού
GR EN

Ποτέ πριν τα μάτια δεν μιλούσαν όπως τώρα…

Ποτέ στην πορεία μου ως φυσικοπαθητικός δεν είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω εκτεθειμένα τόσα μάτια όσα τώρα. Στην παράδοξη εποχή που ζούμε,  οι περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν μόνο τα μάτια και μιλάνε σε μάτια. Τα μάτια σας όμως δεν αποτελλούν μόνο καθρέπτη της ψυχής, αλλά και της υγείας σας.

Στην Φυσική Θεραπευτική και την Ελληνική Ιατρική του Ιπποκράτη μέσω της Ιριδολογίας, τα μάτια αποτελούν και αποτελούσαν τον καθρέπτη της ψυχής και της υγείας του ανθρώπου.

Η Ιριδολογία ή Ιριδοανάλυση είναι μία μέθοδος βαθιάς ανάλυσης της ανθρώπινης Υγείας που χρησιμοποιεί η Ελληνική Ιατρική και η Φυσικοπαθητική.

Από τα αρχαία χρόνια οι Έλληνες ιατροί αλλά και ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσαν την Ιριδοανάλυση για να έχουν μία βαθύτερη και λεπτομερή ανάλυση για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η ίριδα αποτελεί την οθόνη του υπολογιστή που λέγεται εγκέφαλος. Η οθόνη αυτή μας δίνει πληροφορίες από κάθε σημείο του σώματος. Οι πληροφορίες περνούν μέσα από το Περιφερειακό Ν.Σ. στο Κεντρικό Ν.Σ. από εκεί στο νωτιαίο μυελό, μετά στον εγκέφαλο και από εκεί καταγράφονται ως σημάδια στην ίριδα μέσω του οπτικού νεύρου, που αποτελείται από 1 εκατομμύριο νευρικές ίνες.

Η ίριδα μπορεί να αποκαλύψει σε αυτόν που γνωρίζει να τη διαβάσει, πληροφορίες και μυστικά που αφορούν αλλοιώσεις ακόμα και του πιο μακρινού ιστού του σώματος. Κάθε τμήμα της Ίριδας αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο τμήμα του σώματος.

Η ανάλυσης της Ίριδας σε μία συνεδρία Φυσικοπαθητικής μπορει να δείξει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να δούμε την τοξικότητα, την συσσώρευση των παθογόνων στοιχειακών υλικών, τις φλεγμονές, τις αλλοιώσεις των ιστών, ακόμα και τα ψυχολογικά πάθη και επιβαρύνσεις όπως το στρες, τη λύπη, την ανησυχία κ.ά. .Έτσι μπορούμε ολιστικά με αλλαγή Δίαιτας, συνηθειών, συστάσεις βοτάνων, βιταμινών και ομοιοπαθητικών να φροντίσουμε τον άνθρωπο, πρίν οι αλλοιώσεις που διακρίνονται εξελιχθούν σε ασθένεια.

Η ιριδολογία αποτελεί μέρος μιας Φυσικοπαθητικής συνεδρίας και γίνεται απο την Φυσικοπαθητικό Αργυρώ Γεροχρήστου στο Ολιστικό Κέντρο Ευεξίας Ενθύμησις, στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Πληροφορίες και επικοινωνία για ραντεβού στο info@enthymesis.gr και στο 6977 263 618