Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού
GR EN
75€ - 60 λεπτά

Λεμφικό Μασάζ

Το λεμφικό σύστημα υποστηρίζει την αποτοξίνωση και ανανέωση του σώματος. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και ευεργετικό για περιπτώσεις με υπερβολικό φλέγμα και υγρασία, όπως οι φλεγματικοί και ζεστοί αιματώδεις. Το μασάζ αυτό είναι μια πολύ απαλή, σχεδόν ανεπαίσθητη τεχνική που ενεργοποιεί την κίνηση της λέμφου και την αποστράγγισή της προς τα λεμφογάγγλια και τα νεφρά.

Συνιστάται ως θεραπευτική μέθοδος μασάζ που πρέπει να ακολουθείται από μια σειρά 6, 12 ή 18 συνεδριών για βέλτιστα αποτελέσματα.

Κάντε Κράτηση

Σημείωση

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες

Λίγα λόγια για το Λεμφικό μασάζ

Η βασική λειτουργία του λεμφικού συστήματος είναι να μεταφέρει τα τοξικά απόβλητα του οργανισμού στα νεφρά, το δέρμα και άλλα απεκκριτικά όργανα ώστε να διατηρείται ο οργανισμός υγιής. Κατά τη διάρκεια ενός λεμφικού μασάζ εφαρμόζονται επιφανειακές σαν χάδι κινήσεις, κατά μήκος του λεμφικού συστήματος, αφού τελικός σκοπός είναι η τόνωση της λεμφικής κυκλοφορίας.

Το λεμφικό μασάζ είναι ιδανικό σε όσους παρουσιάζουν:

  • οίδημα
  • προβλήματα περιόδου στις γυναίκες
  • παθήσεις δέρματος όπως ακμή, ροδόχρους ακμή, έκζεμα , σμηγματόρροια
  • προβλήματα μεταβολισμού όπως παχυσαρκία
  • παθήσεις γαστρεντερικού συστήματος όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και δυσκοιλιότητα
  • νευρολογικά προβλήματα, όπως αϋπνίες, ημικρανίες, ίλιγγος
  • αρθρίτιδα και οστεοαρθρίτιδα

Γνωρίστε τη δασκάλα

Η Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.
Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως εναλλακτική αισθητικός, δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί).Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της και μετακομίζει στην Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner του Λονδίνου.
Έχει εκπαιδευτεί στο Up ledger Institute, στην Φλόριντα των Η.Π.Α, στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I.
Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο κέντρο NHS για Thai massage-Σεμινάριο tuinaUsui Reiki, καθώς και στην εταιρεία Piroche, πάνω στη βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό
Παράλληλα πραγματοποίησε το πρώτο επίπεδο του Reconnection, μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

Περισσότερα

text

Επιλογή Μασάζ
Λεμφικό Μασάζ

Επιλέξτε την ιδανική ημερομηνία και ώρα και θα σας απαντήσουμε σε 30λεπτά – 1ώρα για την διαθεσιμότητα.

Σημείωση
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες    Συνήθως απαντάμε σε 30λεπτά