Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2020 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
κ. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
κ. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού

Μασάζ στην Κέρκυρα

Ενημερωθείτε για τα διάφορα είδη μάλαξης που γίνονται στον χώρο μας και επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο μασάζ για την ενίσχυση της θεραπευτικής δύναμης του οργανισμού σας, την ανακούφιση αλλά και την αίσθηση καλής υγείας και ευεξίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες

Μασάζ

Χαλαρωτικό μασάζ

Η χαλαρωτική μάλαξη σώματος αποτελεί έναν συνδυασμό διαφόρων χαλαρωτικών τεχνικών μάλαξης σώματος σε ένα μασάζ. Στην Κέρκυρα είναι …

Περισσότερα
Μασάζ

Μασάζ για ζευγάρια

Το μασάζ για ζευγάρια αποτελεί μία ολοένα και πιο δημοφιλή επιλογή μάλαξης σώματος στην Κέρκυρα για ζευγάρια που …

Περισσότερα
Μασάζ

Deep tissue

Το deep tissue massage ένα μία τεχνική μάλαξης με ειδικές τεχνικές που φτάνουν μέχρι τον μυικό ιστό με …

Περισσότερα
Μασάζ

Μασάζ Αρωματοθεραπείας

Το μασάζ αρωματοθεραπείας αποτελεί ένα απλό χαλαρωτικό μασάζ στο οποίο χρησιμοποιούνται ειδικά έλαια εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια. Φυσικά, …

Περισσότερα
Μασάζ

Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι ένας εύκολος τρόπος να αυξηθεί η κυκλοφορία του λεμφικού συστήματος για τη διατήρηση και …

Περισσότερα
Μασάζ

Thai Massage

Το Τhai massage αποτελεί τη γνωστή γιόγκα του τεμπέλη. Είναι ουσιαστικά μία βαθιά μάλαξη με πιέσεις και τριψίματα …

Περισσότερα

Η Δύναμη του αγγίγματος

Μελέτες που έγιναν τη δεκαετία του ’30 από τον Δρ. Ρενέ Σπιτς σε ορφανά παιδιά στην Αμερική επιβεβαίωσαν ότι ένα μωρό μπορεί ακόμα και να πεθάνει λόγω της έλλειψης αγγίγματος και ότι τα στερημένα παιδιά που επιβιώνουν συχνά χαρακτηρίζονται από φυσική και νοητική υστέρηση. Άλλες μελέτες, που έγιναν στο Ινστιτούτο Μελέτης του Αγγίγματος, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, έδειξαν ότι ένα μασάζ τριάντα λεπτών στο λαιμό μπορεί να μειώσει την κατάθλιψη καθώς και τα επίπεδα της κορτιζόλης και της νοραδρεναλίνης, (ορμόνες που προκαλούν άγχος), να βελτιώσει την εγρήγορση και την ποιότητα του ύπνου. Η έντονη επιθυμία μας για άγγιγμα οφείλεται σε χημικούς παράγοντες. Υπάρχουν όλο και περισσότερες αποδείξεις ότι το δέρμα είναι σαν φαρμακείο με πολλά αποθέματα, που αποθηκεύει ισχυρές φυσικές οπιούχες ουσίες, όπως τις ενδορφίνες, οι οποίες έχουν αναλγητική επίδραση.

Γνωρίστε τη Θεραπεύτρια

Η Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.
Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως εναλλακτική αισθητικός, δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί).Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της και μετακομίζει στην Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner του Λονδίνου.
Έχει εκπαιδευτεί στο Up ledger Institute, στην Φλόριντα των Η.Π.Α, στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I.
Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο κέντρο NHS για Thai massage-Σεμινάριο tuinaUsui Reiki, καθώς και στην εταιρεία Piroche, πάνω στη βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό
Παράλληλα πραγματοποίησε το πρώτο επίπεδο του Reconnection, μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

Περισσότερα

Μασάζ στην Κέρκυρα

Πρωτοπόρα σε όλα της, η Κέρκυρα και οι άνθρωποί της δεν άργησαν να έρθουν σε επαφή με το μασάζ. Ο τουρισμός είχε και σε αυτόν τον τομέα καθοριστικό ρόλο, καθώς οι επισκέπτες της Κέρκυρας «εισήγαγαν» κατά καιρούς νέες τάσεις οι οποίες εξελίσσονταν ανά τον κόσμο. Πολλοί Κερκυραίοι έβαλαν το μασάζ στη ζωή τους ως έναν τρόπο χαλάρωσης από την πίεση της καθημερινότητας αλλά και ως ένα δώρο στον εαυτό τους ή κάποιον άλλον. Πλέον, το μασάζ παγκοσμίως έχει εξελιχθεί, με νέες τεχνικές που αποσκοπούν σε διαφορετικά αποτελέσματα να γίνονται όλο και πιο γνωστές. Έτσι και στην Κέρκυρα, το Enthymesis και η Αργυρώ Γεροχρήστου προσφέρουν πλέον σε ντόπιους αλλά και επισκέπτες, εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ, κατάλληλες για τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός.

Τοποθεσία

Στο κέντρο της Κέρκυρας

Επισκεφθείτε τον χώρο μας

Στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας το Ενθύμησις αποτελεί χώρο καλής ενέργειας, ισορροπίας και ηρεμίας.

Mobile salon

Η ολιστική φροντίδα του Ενθύμησις μπορεί φυσικά να πραγματοποιηθεί από τους θεραπευτές μας και στην άνεση του χώρου της βίλας σας, του ιστιοπλοϊκού σας ή του σπιτιού σας στην Κέρκυρα.