Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2021 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
κ. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
κ. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού

Enthymesis

Το Ενθύμησις αποτελεί μία εναλλακτική προσέγγιση στη φροντίδα της υγείας του ανθρώπου, με σκοπό την ενθύμηση της αίσθησης ευεξίας και την επανάκτηση της ισορροπίας της υγείας του, με την χρήση της φυσικοπαθητικής, των διαφόρων μεθόδων μάλαξης σώματος και της θεραπευτικής γιόγκα.

Γνωρίστε την δασκάλα

Η Ajanta, Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως εναλλακτική αισθητικός, δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί).

Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της στο ΤΕΙ και μετακομίζει στην Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner στο Λονδίνο.

Στη συνέχεια και για ένα χρόνο περίπου εργάζεται σε Spa σε κρουαζιερόπλοια ανά τον κόσμο ταξιδεύοντας στη βόρεια Ευρώπη, στη Μεσόγειο, την Κεντρική και Νότια Αμερική, στο Μεξικό και την Καραϊβική αποκτώντας την εμπειρία των διαφορετικών εθνικοτήτων.

SOLARA SPA

Το καλοκαίρι του 2004 επιστρέφει στην Ελλάδα, στο νησί της Κέρκυρας για να ξεκινήσει την λειτουργία του κέντρου βιοενεργειακής αισθητικής και εναλλακτικών θεραπειών Solara Spa.Το χρονικό διάστημα προετοιμασίας του κέντρου ταξιδεύει: α) στην Αμερική, στην πολιτεία της Φλόριντα και εκπαιδεύεται στο Up ledger Institute στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I, β) στην Αθήνα, φοιτώντας στο κέντρο NHS για Thai massage-Σεμινάριο tuinaUsui Reiki. Παράλληλα, εκπαιδεύεται από την εταιρεία Piroche στη βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό την οποία και υιοθετεί απόλυτα ως σύστημα εφαρμογών αισθητικής στο Solara Spa. Πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο του Reconnection, μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

SATYANANDA YOGA

Δύο χρόνια μετά, μυείται στο σύστημα της Satyananda Yoga και παρατηρώντας τις θετικές αλλαγές και τη μεταμόρφωση που επιφέρει η Satyananda Yoga στον άνθρωπο ολιστικά, αποφασίζει το καλοκαίρι του 2009, ύστερα από πολλαπλές επισκέψεις στο Satyanandashram στην Αθήνα για την παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων, αλλά και την εκπαίδευσή της στο yogic lifestyle, να αιτηθεί για την εκπαίδευσή της ως εισηγήτρια της Satyananda Yoga. Γίνεται δεκτή και ολοκληρώνει το πρόγραμμα με επιτυχία.

ΦΥΣΙΚΟΠΑΘΗΤΙΚΗ

Το 2012 ξεκινά τις σπουδές της στη Φυσικοπαθητική Θεραπευτική στη Νεοιπποκράτειο Σχολή της Κύπρου σε συνεργασία με το College of Naturopathic Medicine του Λονδίνου, το κολέγιο Φυσικοπαθητικής Ιατρικής του Λονδίνου.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της και αποκτώντας τον τίτλο του Φυσικοπαθητικού, για τα επόμενα χρόνια δούλεψε με τη Φυσικοπαθητική μελετώντας την αποτελεσματικότητά της στην υγεία των ανθρώπων και με τη Σατυανάντα γιόγκα παρατηρώντας την θεραπευτική της δράση. Παράλληλα, δουλεύοντας ως SPA μάνατζερ σε διάφορα ξενοδοχεία και εταιρείες SPA στο αγαπημένο της νησί την Κέρκυρα, παρατήρησε την αυξημένη ανάγκη των ανθρώπων για ένα σωστό και αποτελεσματικό άγγιγμα μέσω των διαφόρων τεχνικών μάλαξης.
Έτσι, αποφασίζει τον Δεκέμβρη του 2018 να συνεχίσει τις σπουδές της στην Φυσικοπαθητική και παράλληλα προωθεί τη δημιουργία του πρώτου εναλλακτικού χώρου στην Κέρκυρα, του Ενθύμησις, με σκοπό όλες οι γνώσεις και οι τεχνικές να συνδυαστούν για να επιτευχθεί μια ολιστική αποτελεσματική φροντίδα της υγείας του ανθρώπου.

Οι Υπηρεσίες μας