Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού
GR EN
80€ - 50 λεπτά

Μάλαξη Αρωματοθεραπείας

Ένα μασάζ σε όλο το σώμα που συνδυάζει την Παραδοσιακή Ελληνική Ιατρική με την αρωματοθεραπεία. Βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, δημιουργούμε το ιδανικό μείγμα αιθέριων ελαίων που θα καταπραΰνει τις ανησυχίες σας, εκτός από τα έλαια και τα βότανα που χρησιμοποιούνται στην τεχνική του μασάζ. Θα νιώσετε αναζωογονημένοι και χαλαρωμένοι.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους.

Κάντε Κράτηση

Σημείωση

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες

Λίγα λόγια για το Μασάζ Αρωματοθεραπείας

Κατά τη διάρκεια ενός μασάζ αρωματοθεραπείας εισπνέετε εσείς και απορροφώνται από το δέρμα σας μόρια από το ειδικό κάθε φορά αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιείται από τον θεραπευτή σας. Τα αιθέρια έλαια, όπως έχει επιστημονικά αποδειχτεί, επιδρούν σε συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου, επηρεάζοντας τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Τα πιο γνωστά αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες σας είναι:

 • Ηρεμιστικά : χαμομήλι, λεβάντα και γεράνι
 • Αναζωογονητικά : υλαγκ – υλαγκ, φασκόμηλο, τριαντάφυλλο
 • Αύξηση της ενέργειας : δεντρολίβανο
 • Αποσυμφορητικά : ευκάλυπτος, πεύκο, tea tree oil

Ιδανικό για όσους υποφέρουν από:

 • Χρόνιο στρες
 • άνοια
 • κατάθλιψη
 • αϋπνίες
 • πόνοι περιόδου στις γυναίκες
 • υποστηρικτική θεραπεία σε άτομα που νοσούν απο παθήσεις όπως ο καρκίνος.

Γνωρίστε τη δασκάλα

Η Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.
Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως εναλλακτική αισθητικός, δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί).Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της και μετακομίζει στην Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner του Λονδίνου.
Έχει εκπαιδευτεί στο Up ledger Institute, στην Φλόριντα των Η.Π.Α, στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I.
Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο κέντρο NHS για Thai massage-Σεμινάριο tuinaUsui Reiki, καθώς και στην εταιρεία Piroche, πάνω στη βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό
Παράλληλα πραγματοποίησε το πρώτο επίπεδο του Reconnection, μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

Περισσότερα

text

Επιλογή Μασάζ
Μάλαξη Αρωματοθεραπείας

Επιλέξτε την ιδανική ημερομηνία και ώρα και θα σας απαντήσουμε σε 30λεπτά – 1ώρα για την διαθεσιμότητα.

Σημείωση
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες  Συνήθως απαντάμε σε 30λεπτά