Κλείστε Ραντεβού
espa-banner
© Enthymesis 2024 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
κ. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2024 Κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
κ. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού

Το 2020 αναμένεται να νοσήσουν από καρκίνο 16 εκατομμύρια παγκοσμίως, πολύ ανώτερος αριθμός του κορονoϊού. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών θα πεθάνουν και δεν περιορίζονται σε άτομα μεγάλης ηλικίας αλλα σε νέους και ενεργούς ανθρώπους της κοινωνίας μας.

Η Ιταλία είχε τον μεγαλύτερο αριθμό γεροντικής ηλικίας ανθρώπων από όλη την Ευρώπη.
Ο καρκίνος και τα αυτοάνοσα έχουν φτάσει σε κάθε σπίτι.
Εκατομμύρια άνθρωποι νοσούν και αρρωσταίνουν καθημερινά. Παρόλα αυτά ξεχάστηκε από έναν ιό γρίπης που προκαλεί πιθανή λοίμωξη σε ανθρώπους άνω των 80 με ήδη σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτό αποτελεί πανδημία και μεγάλη επικινδυνότητα γιατί είναι άμεσο και ΑΚΟΜΑ δεν υπάρχει το φάρμακο να δωθεί παγκοσμίως.

Το φάρμακο το οποίο θα παρασκευαστεί από τις ίδιες εταιρείες που έφτιαξαν τις αντιβιώσεις, όλα τα φαρμακευτικά παρασκευάσματα που κρατούν τους μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους ζωντανούς αρρώστους, αυτούς στους οποίους οφείλεται η διαταραχή της χημικής ισορροπίας του ανθρώπινου οργανισμού από τα χημικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιούν στα φάρμακα, τις χημειοθεραπείες, στις τροφές, τα καθαριστικά, τα απολυμαντικά που χρησιμοποιείται ανεξέλεγκτα αυτήν την περίοδο από ότιδήποτε συσκευασμένο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.

Πείτε μου πως γίνεται το ίδιο σύστημα που σας έχει πείσει και ευθύνεται για τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά να σας σώσει από μία μεταλλαγμένη μορφή γρίπης για την δημιουργία της οποίας είναι καθόλα υπεύθυνο.

Φοβάστε μην νοσήσεται από τα συμπτώματα της γρίπης του κορονοϊού και σταματήσατε κάθε σας δραστηριότητα για να το αποφύγετε.
Τα αυτοάνοσα και ο καρκίνος είναι μέσα σε κάθε οικογένεια. Παιδιά μωρά πεθαίνουν με όγκους στο κεφάλι, νέοι άνθρωποι, γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, αλλα επειδή δεν έχουν συμπτώματα γρίπης και επειδή σας έχουν πείσει ότι μπορεί και να σας επεκτείνουν την ζωή λίγους μήνες πρίν σας κάψουν με τα φάρμακα τελείως τους εμπιστεύεστε και τους αγαπάτε…και χρόνια τώρα αρνείστε να κάνετε οτιδήποτε για αυτό γιατί δεν σας το είπαν στην τηλεόραση ή δεν σας το επέβαλε το Υπουργείο Υγείας.

Συγχαρητήρια στην κοινωνία του παραλόγου που περιμένει κλεισμένη, απομονωμένη στα σπίτια της, μακριά από την φύση, τον ήλιο και την υγεία, χρησιμοποιώντας τόνους χημικά καρκινογόνα αντισηπτικά να βγει το φάρμακο του κοροναιού που θα τη σώσει από τα συμπτώματα της γρίπης, αλλά θα την σκοτώσει από το καρκίνο.

Συγχαρητήρια κοινωνία μου που αντι να διαμαρτυρηθείς για όλα τα δεινά που σου έχει προκαλέσει το σύστημα φαρμάκων και υγείας της ανθρωπότητας βγαίνεις και χειροκροτείς με κατσαρόλες.

Συγχαρητήρια κοινωνία μου που στρέφεις όλες τις ελπίδες επιβίωσής σου σε αυτόν που δημιουργεί όλες τις αρρώστιες σου.

Συγχαρητήρια παράλογη κοινωνία μου.

Mια επιστολή από ένα μέλος της κοινωνίας μας που δεν έχει τηλεόραση και δεν καταλαβαίνει.