Κλείστε Ραντεβού
espa-banner
© Enthymesis 2023 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
κ. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2023 Κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
κ. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού

Πριν από πολλά χρόνια ο Παστέρ έκανε μία μεγάλη ανακάλυψη… τα μικρόβια. Έκτοτε όλη η ιατρική και φαρμακοβιομηχανία εξελίχθηκε γύρω από αυτήν την ανακάλυψη… την καταπολέμηση δηλαδή των μικροβίων για την διατήρηση και επανάκτηση της υγείας.

Κανένας βέβαια δεν έλαβε ποτέ υπόψιν του αυτό που είπε ο ίδιος ο Παστέρ πριν πεθάνει “τα μικρόβια δεν είναι τίποτε, το πεδίο είναι το παν …”, εννοώντας ως “πεδίο” το ανθρώπινο σώμα και την ικανότητά του να αντιμετωπίζει τις περιβαλλοντικές απειλές.

Ο Δρ. Καρλ Πφάϊφερ του πανεπιστημίου Πρίνστον των ΗΠΑ έλεγε ότι για κάθε φάρμακο που κυκλοφορεί στην αγορά, υπάρχει μία διατροφολογική ουσία (βιταμίνη, μέταλλο κλπ.) που κάνει την ίδια και καλύτερη δουλειά – και μάλιστα χωρίς τις παρενέργειες.

Ο Δρ. Α. Χόφερ επίσης, ο οποίος είναι πρωτοπόρος της ορθομοριακής ψυχιατρικής, δήλωσε ότι κανένα καταπραϋντικό ή ψυχοφάρμακο δεν θεραπεύει, απλώς τα φάρμακα αυτά αντικαθιστούν μία ψύχωση με κάποια άλλη (την ψύχωση του φαρμάκου). Ο Χόφερ αντίθετα, είχε θεαματικά αποτελέσματα στη θεραπεία ψυχασθενών που θεωρούνται ανίατοι από τη συμβατική ψυχιατρική, χρησιμοποιώντας μεγάλες δόσεις νιασίνης (Β3) μαζί με άλλα ορθά μόρια.

Σήμερα κυκλοφορούν πολλά φυτικά και βιταμινούχα σκευάσματα στα φαρμακεία που συστήνονται από Αλλοπαθητικούς γιατρούς, σύμφωνα με τις οδηγίες των εταιρειών που τις προμηθεύουν ή προτείνονται και στα φαρμακεία όπως τα φάρμακα, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν την μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα κάθε ατόμου. Δεν λαμβάνουν υπόψιν ούτε τις συνήθειες που καθορίζουν και την υγεία του ή την ασθένειά του, το είδος και την ποιότητα της τροφής που λαμβάνει, τα συμπτώματα ελλείψεων βιταμινών που παρουσιάζει και γενικότερα την ολοκληρωμένη εικόνα και κατάσταση της υγείας και των συνηθειών του ατόμου.

Δεν λαμβάνεται υπόψιν αυτό που όριζαν οι πατέρες της φυσικής Ελληνικής Ιατρικής, Γαληνός και Ιπποκράτης, την ιδιοσυστασία και ιδιοσυγκρασία του ατόμου.

Έτσι μειώνεται η ισχύς και η δυναμική όλων των φυσικών σκευασμάτων γιατί κανείς δεν γνωρίζει να τα χρησιμοποιεί σωστά για να καταστούν και αποτελεσματικά.

Αυτό αποτελεί ρόλο του Φυσικοπαθητικού, την ειδικότητα που ασχολείται με την μελέτη και την διδασκαλία του ατόμου ώστε μέσα από αλλαγές συνηθειών και διατροφής και συστάσεις κατάλληλων βιταμινών, βοτάνων και άλλων ομοιοπαθητικών και φυτικών συμπληρωμάτων, βοηθά την φύση και τον άνθρωπο να επανακτήσει και να διατηρήσει την υγεία του.

Μια συνάντηση με την Φυσικοπαθητικό σας Αργυρώ Γεροχρήστου διαρκεί περίπου μία ώρα και αφορά την λείψει του ιστορικού και την ανάλυση της ιδιοσυστασίας και ιδιοσυγκρασίας σας , τις όποιες ελλείψεις παρουσιάζει το σώμα σας με την ανάλυση των συμπτωμάτων σας και οδηγίες ΔΙΑΙΤΑΣ ζωής, όχι όπως ορίζεται η Δίαιτα σήμερα, δηλαδή διατροφολογική, αλλά όπως την όριζε ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, δηλαδή οδηγίες τακτοποίησης όλων των καθημερινών συνηθειών κάθε ατόμου ξεχωριστά και μοναδικά.

Για να κλείσετε μια συνεδρία επικοινωνήστε στο 6977263618 ή στην ιστοσελίδα www.enthymesis.gr.