Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2021 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
κ. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
κ. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού

Κέρκυρα

Ένας μαγικός τόπος διακοπών και χαλάρωσης όπου μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες του Ενθύμησις για απόλυτη ευεξία και απαλλαγή από το άγχος της καθημερινότητας.

Το Ενθύμησις διασφαλίζει τη φροντίδα της υγείας σας στην Κέρκυρα.

Κατά την επίσκεψή σας στην Κέρκυρα μπορείτε να απολαύσετε απόλυτη χαλάρωση και ευεξία στον μοντέρνο χώρο Ενθύμησις όπου η φροντίδα της υγείας σας προσεγγίζεται μέσω ποικίλων θεραπευτικών μεθόδων, όπως είναι οι μαλάξεις σώματος, η φυσικοπαθητική και η θεραπευτική γιόγκα.

Οι θεραπευτές του Ενθύμησις μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε υπηρεσία μασάζ ή γιόγκα, στο μέρος όπου εσείς επιθυμείτε: τη βίλα, το ξενοδοχείο και το διαμέρισμα όπου διαμένετε ή ακόμα και στο ιδιωτικό σας σκάφος. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα που διατίθενται στην ιστοσελίδα μας ή να ζητήσετε από εμάς να προετοιμάσουμε ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα για εσάς, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Απολαύστε γιόγκα και μασάζ
στον χώρο σας

Κατ’οίκον

Το Ενθύμησις παρέχει υπηρεσίες μασάζ και γιόγκα κατ’ οίκον, στο νησί της Κέρκυρας. Απολαύστε αποκλειστικές συνεδρίες μασάζ και γιόγκα από τους άρτια εκπαιδευμένους θεραπευτές μας.

Βίλα, ξενοδοχείο ή διαμέρισμα

Για εσάς, τους επισκέπτες στο νησί της Κέρκυρας, το Ενθύμησις παρέχει υπηρεσίες μασάζ και γιόγκα στο μέρος και την περιοχή της επιλογής σας. Δοκιμάστε συνεδρίες μασάζ και γιόγκα στο κατάλυμά σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε, έχοντας την απόλυτη άνεση του χώρου σας.

Δημοφιλείς Περιοχές

Κεντρική Κέρκυρα
Κομμένο

Τουριστικό θέρετρο πολυτελούς διαβίωσης με πληθώρα από βίλες και κατοικίες και καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο. Σήμα κατατεθέν της περιοχής αποτελεί το εκκλησάκι της Υπαπαντής.

Βορειοανατολικά
Κασσιόπη

Η περιοχή αυτή που παλαιότερα αποτελούσε ένα παραδοσιακό ψαροχώρι έχει μετατραπεί σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό της ΒΑ Κέρκυρας.

Βορειοανατολικά
Άγιος Στέφανος

Το χωριό αυτό στη ΒΑ Κέρκυρα φημίζεται για το γραφικό λιμανάκι και τα υπέροχα νερά.

Βορειοανατολικά
Αγνί

Η πανέμορφη βοτσαλωτή παραλία Αγνί με τα κρυστάλλινα νερά και τις θαυμάσιες ψαροταβέρνες αποτελεί ιδανικό προορισμό.

Βορειοανατολικά
Νησάκι

Η περιοχή αυτή περιβάλλεται από ελαιώνες και τα περισσότερα καταλύματα εκεί είναι κτισμένα στην πλαγιά, προσφέροντας απαράμιλλη θέα στη θάλασσα.

Νότια Κέρκυρα
Χαλικούνας

Η παραλία Χαλικούνας, μια αχανής έκταση από άμμο στη νοτιοδυτική Κέρκυρα συνορεύει με τη λιμνοθάλασσα Κορισσίων, ένα οικοσύστημα που αξίζει να το επισκεφτείτε.

Βορειοανατολικά
Μπαρμπάτι

Η βοτσαλωτή αυτή παραλία αποτελεί πολυπληθή προορισμό, ενώ υπάρχουν πολλές παροχές στην παραλία και κατά μήκος αυτής.

Βορειοδυτικά
Αρίλλας

Η υπέροχη παραλία του Αρίλλα με τα ρηχά νερά περιβάλλεται από ελαιώνες και καταπράσινο τοπίο.

Νότια Κέρκυρα
Μεσογγή

Μια οργανωμένη παραλία στη νότια Κέρκυρα, με παροχές και εξοπλισμό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Κεντρική Κέρκυρα
Πέλεκας

Ένα παραδοσιακό χωριό με μαγικές κοντινές παραλίες και το περίφημο Παρατηρητήριο του Κάιζερ για αξέχαστη θέα.

Νότια Κέρκυρα
Μωραΐτικα

Εξαιρετικός προορισμός για χαλάρωση και ξεκούραση και ιδανικός προορισμός για φαγητό με ποικιλία εδεσμάτων και πιάτων στις τοπικές ψαροταβέρνες.

Βορειοανατολικά
Σινιές

Η περιοχή των Σινιών περιλαμβάνει πλήθος διάσημων παραλιών και εκτείνεται μέχρι το θέρετρο της Κασσιόπης. Απολαύστε αυτόν τον γραφικό προορισμό και τη θέα στο όρος Παντοκράτορα.