Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2020 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
κ. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
κ. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού
Satyananda

Yoga

Μαθήματα γιόγκα με επιρροές από Σατυανάντα γιόγκα και Χάθα, με ένα στυλ που εκφράζει την δυναμικότητα και την πολλών χρόνων εμπειρία στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών και της Γιόγκα, της Ajanta Αργυρώ Γεροχρήστου Μπολοβίνου. Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο του Εnthymesis (1η Πάροδος Μητ. Μεθοδίου - Σαρόκο) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 7-8 μ.μ. και είναι αυστηρά ολιγομελή.

Κάντε Κράτηση

Η γιόγκα έχει αρχίσει και καθιερώνεται ως θεραπευτικό μέσο για τις διάφορες παθήσεις των ανθρώπων.

Λίγα λόγια

Το σύστημα της Σατυανάντα Γιόγκα έχει μελετηθεί και αποδειχθεί επιστημονικά ότι επηρεάζει και εξισορροπεί αποτελεσματικά τα διάφορα επίπεδα της ανθρώπινης ύπαρξης: σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό, παραψυχικό και πρανικό.

Στο Ενθύμησις η Σατυανάντα γιόγκα αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό εργαλείο στην πρόληψη, τη διατήρηση και ενίσχυση της υγείας και της θεραπευτικής δύναμης του ανθρώπινου σώματος.

Χρησιμοποιώντας το σύστημα της Σατυανάντα γιόγκα εφαρμόζονται διαφορετικές τεχνικές ανάλογα με την ιδιοσυστασία, την παθολογία και την όποια ιδιαιτερότητα παρουσιάζει κάθε άνθρωπος ξεχωριστά. Έτσι, η γιόγκα χρησιμοποιείται στοχευμένα στην εξισορρόπηση της υγείας κάθε ατόμου.

Μια συνεδρία yoga therapy περιλαμβάνει Άσανες, που είναι σωματικές πρακτικές, πραναγιάμα ή αλλιώς ασκήσεις αναπνοής και γιόγκα νίντρα που είναι μια τεχνική βαθιάς χαλάρωσης, που δημιουργήθηκε από τον Σουάμι Σατυανάντα ,τον δημιουργό της Σατυανάντα γιόγκα και αποτελεί σήμα κατατεθέν για αυτή τη γιόγκα.

Πολλές φορές η Yoga Nidra, και αν αυτό αποτελεί ανάγκη, αντικαθίσταται από άλλες διαλογιστικές πρακτικές, όπως Ajapa japa, antar mouna κτλ.

Περισσότερα

Τεχνικές που χρησιμοποιούνται

  • Άσανες
  • Πραναγιάμα
  • Γιόγκα νίντρα
  • Διαλογισμός

Γνωρίστε τη Δασκάλα

Η Ajanta, Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μυείται στη Yoga και πιο συγκεκριμένα στο σύστημα Satyananda, ένα σύστημα που προσφέρει αμέτρητες θετικές αλλαγές στον άνθρωπο ολιστικά. Έτσι, ύστερα από την παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων αλλά και την εκπαίδευσή της στο yogic lifestyle, γίνεται δεκτή και ολοκληρώνει το πρόγραμμα εισηγητών του συστήματος Satyananda.

Περισσότερα
Κλείστε Ραντεβού
Yoga

Επιλέξτε την ιδανική ημερομηνία και ώρα και θα σας απαντήσουμε τις επόμενες 6 ώρες για τη διαθεσιμότητα.

Μικρές Ιστορίες & Νέα

Διαβάστε άρθρα και μικρές ιστορίες όπως τις επιλέξαμε για εσάς, τους λάτρεις της ευεξίας.

Περισσότερα
Τοποθεσία

Στο κέντρο της Κέρκυρας

Επισκεφθείτε τον χώρο μας

Στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας το Ενθύμησις αποτελεί χώρο καλής ενέργειας, ισορροπίας και ηρεμίας.

Mobile salon

Η ολιστική φροντίδα του Ενθύμησις μπορεί φυσικά να πραγματοποιηθεί από τους θεραπευτές μας και στην άνεση του χώρου της βίλας σας, του ιστιοπλοϊκού σας ή του σπιτιού σας στην Κέρκυρα.