Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2019 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
k. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2019 Web Design & Development by go creations
k. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού
Πακέτο

The Ηealing Μaster 3

Με αυτό το μηνιαίο πακέτο διδάσκεται η φροντίδα του εαυτού και προσφέρεται η δυνατότητα ενθύμησης της αίσθησης της υγείας και ευεξίας και η ανακούφιση από εντάσεις συσσωρευμένες στο σώμα και στον νου. Αποτελεί την έναρξη της αλλαγής στην φροντίδα της υγείας του ατόμου.

€620 Δηλώστε ενδιαφέρον

1 Συνεδρίες Φυσικοπαθητικής, 8 Συνεδρίες Yoga και 4 Συνεδρίες Ειδικής Μάλαξης Σώματος ανάλογης των αναγκών του κάθε ατόμου.

Τι περιλαμβάνεται στο πακέτο

  • 2 Συνεδρίες Φυσικοπαθητικής
  • 8 Μαθήματα Γιόγκα
  • 4 Συνεδρίες Ειδικής Μάλαξης Σώματος

Γνωρίστε τη Δασκάλα

Η Ajanta, Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μυείται στη Yoga και πιο συγκεκριμένα στο σύστημα Satyananda, ένα σύστημα που προσφέρει αμέτρητες θετικές αλλαγές στον άνθρωπο ολιστικά. Έτσι, ύστερα από την παρακολούθηση διαφόρων σεμιναρίων αλλά και την εκπαίδευσή της στο yogic lifestyle, γίνεται δεκτή και ολοκληρώνει το πρόγραμμα εισηγητών του συστήματος Satyananda.

Read More
Επιλέξτε πακέτο
The Ηealing Μaster 3

Επιλέξτε το συγκεκριμένο πακέτο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου πακέτου.

Μικρές Ιστορίες & Νέα

Διαβάστε άρθρα και μικρές ιστορίες όπως τις επιλέξαμε για εσάς, τους λάτρεις της ευεξίας.

Read More