Κλείστε Ραντεβού
espa-banner
© Enthymesis 2023 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
κ. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2023 Κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
κ. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού
Πακέτο

Breaking the habit

text

Αυτό το πακέτο αποτελεί εμπειρία αλλαγής συνηθειών.

Για να εγκαθιδρυθεί μια νέα ρουτίνα και να γίνεται αβιάστα χρειάζονται 3 εβδομάδες.

Αυτό το πακέτο εγκαθιδρύει νέες συνήθειες που επιφέρουν υγεία και ισορροπία.

€1200 Δηλώστε ενδιαφέρον

Περιλαμβάνει 20 ατομικές συνεδρίες γιόγκα, 6 συνεδρίες μάλαξης σώματος και 2 συνεδρίες Ιπποκρατικής Φυσικής θεραπευτικής.

Το πακέτο απευθύνεται σε όσους αναγνωρίζουν την παθολογία τους ως αποτέλεσμα των συνηθειών τους και είναι αποφασισμένοι να τις αλλάξουν.

 

Τι περιλαμβάνεται στο πακέτο

  • 20 ατομικές συνεδρίες Γιόγκα
  • 6 συνεδρίες Μάλαξης Σώματος
  • 2 συνεδρίες Ιπποκρατικής Φυσικής Θεραπευτικής

Γνωρίστε τη Θεραπεύτρια

Η Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.
Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως εναλλακτική αισθητικός, δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί).Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της και μετακομίζει στην Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner του Λονδίνου.
Έχει εκπαιδευτεί στο Up ledger Institute, στην Φλόριντα των Η.Π.Α, στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I.
Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο κέντρο NHS για Thai massage-Σεμινάριο tuinaUsui Reiki, καθώς και στην εταιρεία Piroche, πάνω στη βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό
Παράλληλα πραγματοποίησε το πρώτο επίπεδο του Reconnection, μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

Περισσότερα

text

Επιλέξτε πακέτο
Breaking the habit

Επιλέξτε το συγκεκριμένο πακέτο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου πακέτου.