Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2021 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
κ. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
κ. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού
Ταυλανδέζικο

Thai Massage

Το Τhai massage αποτελεί τη γνωστή γιόγκα του τεμπέλη. Είναι ουσιαστικά μία βαθιά μάλαξη με πιέσεις και τριψίματα πάνω στους μυς, κατά μήκος των μεσημβρινών, των ενεργειακών αντανακλαστικών γραμμών στο σώμα. To Τhai massage είναι επίσης από τα πρώτα στις προτιμήσεις των Κερκυραίων.

Κάντε Κράτηση
Σημείωση
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες

80 λεπτά

Λίγα λόγια για το Thai Massage

Στο Thai Massage, προκειμένου να επιτευχθεί μέγιστη απελευθέρωση της ροής της ενέργειας στο σώμα χρησιμοποιούνται και στάσεις γιόγκα στις οποίες τοποθετεί με τραβήγματα και τεντώματα ο θεραπευτής τoν θεραπευόμενο. Εξαιρετική τεχνική για ανακούφιση μυών και απελευθέρωση σωματικής, αλλά και νοητικής, κόπωσης και έντασης από το σώμα.

Πιο συγκεκριμένα

Τo Thai massage δεν γίνεται σε κρεβάτι, αλλά σε ειδικό στρωματάκι στο πάτωμα για να μπορεί ο θεραπευτής να χρησιμοποιεί το βάρος του για τις πιέσεις και δεν χρησιμοποιείται λάδι. Εφαρμόζεται πάνω από τα ρούχα. Συνήθως διαρκεί 1:30 ώρα και ίσως λίγο περισσότερο ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε οργανισμού. Προτείνεται αναμφισβήτητα ως μία εμπειρία που πρέπει κάποιος να νιώσει.

Γνωρίστε τη Θεραπεύτρια

Η Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.
Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως εναλλακτική αισθητικός, δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί).Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της και μετακομίζει στην Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner του Λονδίνου.
Έχει εκπαιδευτεί στο Up ledger Institute, στην Φλόριντα των Η.Π.Α, στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I.
Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο κέντρο NHS για Thai massage-Σεμινάριο tuinaUsui Reiki, καθώς και στην εταιρεία Piroche, πάνω στη βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό
Παράλληλα πραγματοποίησε το πρώτο επίπεδο του Reconnection, μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

Περισσότερα
Επιλογή Μασάζ
Thai Massage

Επιλέξτε την ιδανική ημερομηνία και ώρα και θα σας απαντήσουμε τις επόμενες 6 ώρες για την διαθεσιμότητα.

Σημείωση
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες