Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού
GR EN
75€ - 50 λεπτά

Μασάζ Βαθιάς Χαλάρωσης

Ένα μασάζ βαθιάς χαλάρωσης που ακολουθεί τις ενεργειακές γραμμές του σώματος, ισορροπεί την ενέργεια του σώματος, μαλακώνει τους μύες, καθαρίζει το λεμφικό σύστημα και ηρεμεί το νευρικό σύστημα.

Κατάλληλο για αιματώδη, μελαγχολική και φλεγματική ιδιοσυγκρασία.

Κάντε Κράτηση

Σημείωση

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες

Λίγα λόγια για το Χαλαρωτικό μασάζ

Χρησιμοποιώντας ειδικά έλαια και ακολουθώντας τους ειδικούς μεσημβρινούς στο σώμα ενισχύεται η ροή της ενέργειας σε αυτό, ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνονται τόσο σωματικές εντάσεις  και πόνοι, όσο και νοητικές και συναισθηματικές. Μία αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας είναι το αποτέλεσμα μιας συνεδρίας χαλαρωτικού  μασάζ.

Ιδανικό για:

  • Για όσους έχουν ανάγκη από χαλάρωση
  • Για αποτοξίνωση
  • Για άτομα με υπέρταση
  • Βοηθάει στη χαλάρωση των μυών
  • Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος
  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Γνωρίστε τη δασκάλα

Η Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.
Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως εναλλακτική αισθητικός, δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί).Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της και μετακομίζει στην Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner του Λονδίνου.
Έχει εκπαιδευτεί στο Up ledger Institute, στην Φλόριντα των Η.Π.Α, στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I.
Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο κέντρο NHS για Thai massage-Σεμινάριο tuinaUsui Reiki, καθώς και στην εταιρεία Piroche, πάνω στη βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό
Παράλληλα πραγματοποίησε το πρώτο επίπεδο του Reconnection, μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

Περισσότερα

text

Επιλογή Μασάζ
Μασάζ Βαθιάς Χαλάρωσης

Επιλέξτε την ιδανική ημερομηνία και ώρα και θα σας απαντήσουμε σε 30λεπτά – 1ώρα για την διαθεσιμότητα.

Σημείωση
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες    Συνήθως απαντάμε σε 30λεπτά