Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού
GR EN
150€ - 2 ώρες

Enthymesis Signature Complete Treatment

Απολαύστε την απόλυτη ολιστική θεραπεία του Ενθύμησις. Ξεκινήστε με το κατάλληλο πήλινγκ σώματος για την ιδιοσυγκρασία σας. Χαλαρώστε και ανανεωθείτε με ένα full body ενεργειακό μασάζ σώματος προσαρμοσμένο στην ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία σας.

Ακολουθεί μάλαξη προσώπου με έλαιο σπόρων σταφυλιού και ελίχρυσο για μια βαθιά ανανεωτική και αντιγηραντική θεραπεία, ολοκληρώνοντας με μασάζ κεφαλής που θα σας απαλλάξει από τις σκέψεις. Μια μοναδική θεραπεία που περιλαμβάνει όλη την Ελληνική Παραδοσιακή Θεραπευτική, ολοκληρώνοντας με βοτανοθεραπεία και αφέψημα ελληνικών βοτάνων.

Κάντε Κράτηση

Σημείωση

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες

Γνωρίστε τη δασκάλα

Η Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.
Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως εναλλακτική αισθητικός, δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί).Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της και μετακομίζει στην Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner του Λονδίνου.
Έχει εκπαιδευτεί στο Up ledger Institute, στην Φλόριντα των Η.Π.Α, στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I.
Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο κέντρο NHS για Thai massage-Σεμινάριο tuinaUsui Reiki, καθώς και στην εταιρεία Piroche, πάνω στη βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό
Παράλληλα πραγματοποίησε το πρώτο επίπεδο του Reconnection, μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

Περισσότερα

text

Επιλογή Μασάζ
Enthymesis Signature Complete Treatment

Επιλέξτε την ιδανική ημερομηνία και ώρα και θα σας απαντήσουμε σε 30λεπτά – 1ώρα για την διαθεσιμότητα.

Σημείωση
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες    Συνήθως απαντάμε σε 30λεπτά