Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2021 Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
Πολιτική Απορρήτου
κ. 6977 263 618 Επικοινωνία
Κλείστε Ραντεβού
© Enthymesis 2021 Κατασκευή ιστοσελίδας από go creations
κ. 6977 263 618
Κλείστε Ραντεβού
Βαθειά Μάλαξη

Deep tissue

Το deep tissue massage ένα μία τεχνική μάλαξης με ειδικές τεχνικές που φτάνουν μέχρι τον μυικό ιστό με σκοπό μία βαθύτερη χαλάρωση των μυών και των εντάσεων που έχουν δημιουργηθεί σε αυτούς από έντονη άσκηση ή σωματική εργασία. Αυτή η τεχνική αυξάνει συνεχώς το κοινό της στην Κέρκυρα, το οποίο αποτελείται κυρίως από εργαζόμενους που το σώμα τους καταπονείται λόγω πολύωρης ορθοστασίας ή καθιστικής εργασίας αλλά και αθλητές.

Κάντε Κράτηση
Σημείωση
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες

60 λεπτά

Λίγα λόγια για το Deep Tisue

To μασάζ Deep Tissue στοχεύει στο να διαλύσει τις τοξίνες και να απελευθερώσει τα μεταβολικά απόβλητα που έχουν συγκεντρωθεί στους μυϊκούς ιστούς. Κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου μασάζ ο θεραπευτής σας θα χρησιμοποιήσει αγκώνες, έντονες μαλάξεις, δυνατές πιέσεις με τα δάκτυλα και τον πήχη προκειμένου να επιτύχει ανακούφιση στην ένταση του σώματός σας.

Ιδανικό για:

 • Αθλητές
 • Πόνους οστεοαρθρίτιδας
 • Πόνους αυχένα
 • Για άτομα με υψηλή πίεση
 • Για όσους υποφέρουν από χρόνιο στρες
 • Για πόνους πλάτης

Γνωρίστε τη Θεραπεύτρια

Η Αργυρώ Γεροχρήστου, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1997 στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα Αισθητικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.
Παράλληλα με τις σπουδές της εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε στην εφαρμογή των βιομοριακών θεραπειών ανανέωσης προσώπου και σώματος, πραγματοποίησε εντατικό σεμινάριο Πρανικής θεραπευτικής αναπνοής και πρακτικών διαλογισμού, ενώ είχε ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως εναλλακτική αισθητικός, δουλεύοντας για αισθητικούς λόγους πάνω στα ενεργειακά κανάλια του σώματος (μεσημβρινοί).Το 2002 ολοκληρώνει τις σπουδές της και μετακομίζει στην Αγγλία, όπου μυείται στο θεραπευτικό Ρέικι, πραγματοποιεί το πρώτο επίπεδο εξισορρόπησης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF και εκπαιδεύεται σε θεραπείες μάλαξης σώματος, ειδικών θεραπειών Spa και αισθητικής στη σχολή Steiner του Λονδίνου.
Έχει εκπαιδευτεί στο Up ledger Institute, στην Φλόριντα των Η.Π.Α, στην Κρανιοιερή Θεραπεία Level I.
Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στο κέντρο NHS για Thai massage-Σεμινάριο tuinaUsui Reiki, καθώς και στην εταιρεία Piroche, πάνω στη βιοενεργειακή αισθητική και τον ηλεκτροβελονισμό
Παράλληλα πραγματοποίησε το πρώτο επίπεδο του Reconnection, μίας πρωτοποριακής νέας θεραπείας του Αμερικανού Eric Pearl.

Περισσότερα
Επιλογή Μασάζ
Deep tissue

Επιλέξτε την ιδανική ημερομηνία και ώρα και θα σας απαντήσουμε τις επόμενες 6 ώρες για την διαθεσιμότητα.

Σημείωση
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ΑΥΣΤΗΡΑ επαγγελματικές και ολιστικές υπηρεσίες

  Μικρές Ιστορίες & Νέα

  Διαβάστε άρθρα και μικρές ιστορίες όπως τις επιλέξαμε για εσάς, τους λάτρεις της ευεξίας.

  Περισσότερα